Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sallad | ||
40 g | Ruccolasallat | |
1 pc. | Salladsmix | |
30 g | Pinjenötter | |
1 krm | Salt | |
1 pc. | Gurka | |
500 g | Sparris Färsk | |
Dressing | ||
2 tbsp | Vinäger | |
1 krm | Salt | |
0,5 pc. | Dill - färsk | |
1 tbsp | Vatten | |
0,5 dl | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar |
Rosta pinjenötterna i stekpanna tills de får fin färg. Låt svalna.
Skär av den nedersta delen på sparrisen. Pensla sparrisen med lite olja och grilla runt om i ca 5 min. Sparrisen kan också tillagas i stekpanna. Hetta då upp 2 msk smör i pannan och stek sparrisen mjuk runtom.
Skölj gurkan och dela två gånger på längden. Skär sedan i skivor. Sprid ut salladsblad, ruccola och gurka på ett stort fat.
Mixa dillen med olja och vinäger. Späd ev. men lite vatten och smaka av med salt och peppar.
Lägg ut sparrisen som en sol ovanpå resterande sallad. Ringla dressingen över, och strö avslutningsvis på de rostade pinjenötterna.
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria