Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Till servering | ||
250 g | Basmatiris | |
Sallad | ||
2 pc. | Vanliga morötter | |
0,5 pc. | Isbergssallat | |
Khoreshgryta | ||
300 g | Kikärtor Kokta | |
600 g | Kycklingfile | |
1,5 tsp | Chilipulver | |
1 pc. | Hönsbuljong | |
0,5 tsp | Salt | |
1 dl | Vatten | |
1 tbsp | Honung Flytande | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tsp | Kinesisk soja | |
0,3 pc. | Persilja - färsk | |
2 dl | Vispgrädde | |
0,5 pc. | Citron |
Ris: Koka upp riset med dubbelt så mycket vatten och ½ tsk salt.
Sänk värmen och låt sjuda under lock enligt tidsangivelse.
Kycklinggryta: Skär kycklingen i bitar.
Skala och grovhacka vitlöken.
Bryn kycklingen runt om i smör i en stor stekpanna eller gryta, tillsätt salt, vitlök och chilipulver.
Blanda i grädde, buljongtärning, soja, honung och citronsaft. Låt koka i ca 10 min. Gärna under lock.
Sallad: Skölj och strimla salladen. Skala och riv morötterna grovt.
Blanda ihop sallad och gurka i en skål. Smaksätt med olja, vinäger, salt och peppar.
Skölj kikärtorna och låt rinna av.
Rör ner citronskal, kikärtor och persilja i kycklinggrytan. Låt koka 2 min till.
Servera kycklinggrytan med nykokt ris och grönsallad.
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge