Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
2 tsp | Olivolja | |
1 tsp | Honung | |
1 pc. | Citron | |
250 g | Edamamebönor | |
3 dl | Långkornigt Ris | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
Topping | ||
50 g | Riven Ost | |
Fisk | ||
250 g | Fryst Bladspenat | |
3 tbsp | Tomatpuré | |
600 g | Torskfilé | |
3 dl | Vispgrädde | |
50 g | Riven Ost | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
1 tbsp | Grönsaksbuljong Eko | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
125 g | Körsbärstomater |
Värm ugnen till 175 grader.
Fisk: Kolla så att det inte är några ben i fisken. Lägg ut den tinade spenaten i en ugnsfast form och lägg torskfiléerna över. Skölj och halvera tomaterna och lägg dem över fisken.
Mixa ihop grädde, vitlök, tomatpuré, buljong, basilika och ost i en kannmixer eller med hjälp av en stavmixer. Häll såsen över fisken och toppa med resten av osten. Gratinera i ugn ca 15-20 min.
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på paketet.
Lägg de tinade edamamebönorna i en skål. Tillsätt olja, rivet citronskal, honung och salt och peppar och blanda om.
Servera den gratinerade fisken med ris och syrliga edamamebönor.
Näringsvärde: 787 kcal, 46 g protein, 39 g fett, 56 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Grönsaksbuljong EKO 130g Biofood