Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
1 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
1 tsp | Timjan - torkad | |
1 tsp | Dijonsenap | |
Köp hem | ||
2 dl | Basmatiris | |
3 dl | Vispgrädde | |
540 g | Kycklingkorv | |
3 tbsp | Tomatpuré | |
1 pc. | Gul lök |
Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Skär korven i skivor. Skala och finhacka lök.
Hetta upp en stekpanna med olja och bryn korv och lök så att korven får lite färg. Tillsätt timjan och tomatpuré och bryn ytterligare några minuter.
Tillsätt grädde och dijonsenap och låt stroganoffen puttra i ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
Servera stroganoffen med ris och gärna en sallad vid sidan av.
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko