Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köp hem | ||
1 pc. | Mynta - färsk | |
1 pc. | Paprikamix | |
600 g | Färsk kycklingfilé | |
1 tbsp | Harissa | |
2 pc. | Rödlök | |
Från ditt skafferi | ||
4 dl | Couscous | |
4 clove | Vitlök Vanlig | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Vitvinsvinäger | |
1 tsp | Salt |
Värm ugnen till 180 grader.
Lägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form. Skär paprikorna i bitar och skala och klyfta rödlökarna. Skala vitlöksklyftor. Lägg paprika, rödlök och vitlök runt om kycklingen.
Blanda harissa med olja, salt och vinäger i en liten skål. Gnid in kyckling och grönsaker ordentligt med harissaoljan och rosta i ugnen ca 30 min.
Toppa kycklingen med myntablad och servera med t. ex. couscous.
Photo:
Nurlan Emir
1 Couscous Fullkorn EKO 500g Garant
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt