Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
3 dl | Basmatiris | |
Sojasås | ||
0,5 pc. | Färsk Chili | |
2 tbsp | Strösocker | |
2 tsp | Färsk ingefära | |
1 dl | Japansk soja | |
1 tbsp | Sesamfrö Skalat | |
20 ml | Fisksås - Asiatisk | |
Lax | ||
600 g | Laxfilé | |
75 g | Salladslök | |
0,5 pc. | Gurka |
Sätt ugnen på 200 grader.
Sojasås: Skala och finstrimla ingefäran. Skölj, kärna ur och finhacka chilipepparn. Blanda soja, fisksås, ingefära, chili, socker och sesamfrön i en skål. Rör tills sockret lösts upp.
Lax: Lägg hela laxfilén med skinnsidan nedåt i en ugnsfast form och häll över sojasåsen. Sätt in i ugnen ca 20 min.
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på paketet.
Skala och kärna ur gurkan. Skär gurkan i små kuber och strimla salladslöken.
Toppa laxen med gurka och salladslök.
Servera laxen med nykokt ris.
Näringsvärde: 552 KCAL 36 G PROTEIN 19 G FETT 58 G KOLHYDRATER
Photo:
Linnea Swärd
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko