Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
400 g | Tortiglioni | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
20 g | Smör | |
30 g | Färsk bladspenat | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
250 g | Mascarpone | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 dl | Parmesanost | |
1 krm | Salt | |
1 tsp | Citronjuice - råpressad |
Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Mixa mascarponeosten med vitlök, basilika, spenat och parmesan. Smaka av med salt och svartpeppar.
Värm ostkrämen försiktigt på låg värme i en stekpanna och vänd ner pastan tillsammans med smör.
Smaka av ytterligare en gång och garnera med lite nyriven parmesanost och pressa lite citron över.
Hur enkelt som helst och otroligt gott!??
Recept &
Photo:
Niklas Rydasp
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt