Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Gremolata | ||
1 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,25 pc. | Citron - Eko | |
2 krm | Salt | |
20 g | Parmesanost | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
0,5 dl | Creme Fraiche Naturell Lätt | |
0,5 clove | Vitlök Vanlig | |
Torskfilé | ||
300 g | Torskfilé | |
2 krm | Salt | |
Tillbehör | ||
150 g | Broccoli | |
1 krm | Salt | |
300 g | Delikatesspotatis |
Värm ugnen till 175 grader.
Tillbehör: Koka potatisen i saltat vatten i ca 20 min. Dela broccolin i buketter och skär stammen i skivor. Lägg broccolin åt sidan.
Torskfilé: Lägg torskfiléerna i en ugnsfast form och krydda med salt.
Gremolata: Riv parmesanosten. Mixa samman riven ost, basilika, persilja, vitlök, rivet citronskal, citronsaft, olja, salt och peppar i en matberedare till en gremolata.
Blanda ihop gremolatan med creme fraiche i en bunke.
Täck fisken med gremolatasåsen och sätt in i ugnen i ca 15 min.
Tillbehör: Koka upp vatten till broccolin och koka broccolin i 2 min. Sila av vattnet och tillsätt lite salt.
Servera torsken med kokt potatis och broccoli.
Näringsvärde: 405 kcal, 36 g protein, 15 g fett, 30 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's