Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,25 pc. | Basilika - färsk | |
70 g | Prosciutto | |
100 g | Buffelmozzarella | |
1 pc. | Färdiga pizzabottnar | |
1 krm | Salt | |
100 g | Parmesanost | |
3 tbsp | Pizzasås | |
1 tsp | Olivolja, Extra Virgin | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Sätt ugnen på 250 grader, gärna varmluft.
Skär mozzarella i bitar och lägg dem på hushållspapper. Lägg ett papper över och tryck till. Mozzarellan får då krämigare konsistens och pinsan blir inte för blöt.
Fördela tomatsåsen över pinsan. Strössla över ½ dl parmesanflagor och lägg på mozzarella. Pensla gärna kanterna med olivolja för extra krisp.
Grädda pinsan i ca 7 minuter eller tills osten smält och brödet fått fin färg.
Salta och peppra.
Fördela prosciutto, basilika och flagor av parmesan över pinsan. Ringla över olivolja. Servera!
Recept/foto Zeta
Photo:
Zeta
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria