Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
115 g | Tacosås | |
180 g | Romansallat, (1 st) | |
0,5 pc. | Gurka | |
1,5 dl | Gräddfil | |
1 pc. | Tomater | |
170 g | Majskorn | |
Sötpotatis | ||
600 g | Sötpotatis | |
0,5 tsp | Salt | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 pc. | Bakplåtspapper | |
0,5 tbsp | Färsk ingefära | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1,5 tbsp | Olivolja | |
Enchiladas | ||
65 g | Färsk bladspenat | |
2 tbsp | Citron | |
150 g | Fetaost | |
380 g | Svarta Bönor | |
115 g | Tacosås | |
75 g | Riven Ost | |
170 g | Majskorn | |
8 pc. | Tortilla |
Värm ugnen till 200 grader.
Sötpotatis: Skala och tärna sötpotatisen. Skala och riv vitlök och ingefära.
Blanda samman sötpotatis, vitlök, ingefära, olivolja och salt och peppar efter smak i en bunke. Fördela sötpotatisen jämnt på en plåt med bakplåtspapper. Rosta i ugnen i ca 30 min.
Enchiladas: Blanda den rostade sötpotatisen med spenat, smulad fetaost, rivet citronskal, avrunna bönor och majs.
Fördela blandningen i 8 st tortillabröd. Rulla ihop bröden och lägg i en smord ugnsfast form med skarven neråt. Fördela tacosås över och toppa med riven ost. Gratinera i ugn i ca 10 min.
Tillbehör: Skölj och strimla salladen och skölj och tärna gurka och tomat. Blanda ihop i en skål med resten av majsen.
Servera enchiladas med sallad, gräddfil och tacosås.
Näringsvärde: 830 kcal, 30 g protein, 32 g fett, 101 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Grovmalen 34g Santa Maria
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1