Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
2 tbsp | Röd Currypasta | |
1 tbsp | Rapsolja | |
1 tbsp | Japansk soja | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 krm | Salt | |
2 dl | Basmatiris | |
Köp hem | ||
550 g | Färsk kycklingfilé | |
1 pc. | Koriander - färsk | |
1 pc. | Broccoli Färsk | |
1 tbsp | Färsk ingefära | |
400 ml | Kokosmjölk |
Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Tärna kycklingfilén. Skala och riv ingefära. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn den tärnade kycklingen tillsammans med ingefära. Krydda kycklingen med salt och peppar efter smak. Tillsätt currypasta och fräs runt under omrörning i ca 1 min.
Tillsätt kokosmjölk och soja och låt kycklingen sjuda i ca 15 min. Smaka av såsen med salt.
Koka upp saltat vatten i en kastrull. Dela broccolin i mindre buketter och sjud broccolibuketterna i ca 2 min. Sila av vattnet och lägg upp broccolin i en skål.
Toppa kycklinggrytan med koriander och servera med ris vid sidan av.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko