Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 dl | Vatten | |
1 pc. | Rödlök | |
50 g | Fetaost | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
400 g | Penne | |
100 g | Soltorkade Tomater | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 krm | Salt | |
2 pc. | Fänkål Färsk | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Pasta: Koka pastan i saltat vatten enligt anvisningar på förpackningen.
Skala och finhacka rödlök och vitlök. Skiva fänkålen. Sila av oljan från de soltorkade tomaterna. Strimla tomaterna.
Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök, vitlök och fänkål så att de mjuknar. Krydda med en nypa salt och peppar. Tillsätt soltorkade tomater, creme fraiche och 1 dl pastavatten. Låt såsen sjuda i 5 min.
Grovhacka basilikan.
Sila av pastavattnet och tillsätt pasta och basilika i såsen. Koka ihop pastan med såsen och toppa med smulad fetaost. Ät och njut!
Näringsvärde: 611 kcal, 21 g protein, 20 g fett, 80 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Pasta Penne Rigate 500g Garant
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria