Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
1 krm | Svartpeppar | |
4 tbsp | Olivolja | |
2 tsp | Vit balsamvinäger | |
1 krm | Salt | |
1 pc. | Ägg | |
1 dl | Panko | |
Köp hem | ||
250 g | Gröna Ärtor Frysta | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
600 g | Kyckling Minutfilé | |
85 g | Riven Parmesanost | |
1 kg | Delikatesspotatis |
Värm ugnen till 200 grader. Tina ärtorna.
Skölj potatisen och lägg potatisarna i en ugnsfast form. Tillsätt 1 msk olja och salt efter smak. Rosta potatisen i ugnen i ca 35 min.
Salta och peppra kycklingfilérna på båda sidor.
Vispa upp ägget i en skål. Blanda riven parmesanost och pankoströbröd på ett fat.
Vänd kycklingfiléerna i ägget och sedan i ströbrödsblandningen.
Hetta upp en stekpanna med 2 msk olja och stek kycklingfiléerna på hög värme i ca 2 min/sida så att de får en fin gyllenbrun stekyta. Sänk värmen och låt kycklingen bli genomstekt.
Mixa samman tinade ärtor med basilikablad, 1 msk olja och vit balsamvinäger. Smaka av med salt och peppar.
Servera den panerade kycklingen med rostad potatis och ärtdipp.
Photo:
Lina Eriksson
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt