Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Olivolja | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tsp | Dijonsenap | |
2 tbsp | Kycklingfond | |
Köp hem | ||
550 g | Tärnad Kycklingbröstfilé | |
1 pc. | Gul lök | |
2,5 dl | Vispgrädde | |
390 g | Passerade Tomater | |
2 dl | Basmatiris |
Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn den tärnade kycklingen så att den får fin stekyta. Tillsätt lök och vitlök och fräs i ytterligare 2 min.
Krydda med lite salt och svartpeppar efter smak. Tillsätt tomatpuré och fräs under omrörning i 30 sek.
Tillsätt passerade tomater, grädde, dijonsenap och kycklingfond. Låt kycklingstroganoffen puttra på medelvärme i 20 min.
Finhacka basilika och tillsätt i stroganoffen vid servering.
Servera kycklingstroganoffen med ris och gärna en god sallad.
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Kycklingfond 500ml Touch of Taste
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko