Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 tsp | Salt | |
2 tbsp | Smör | |
400 g | Risnudlar | |
2 tbsp | Japansk soja | |
0,5 tsp | Svartpeppar Malen | |
4 dl | Creme Fraiche Naturell | |
750 g | Färsk kycklingfilé | |
1 pc. | Hönsbuljong | |
2 pc. | Lime | |
2 dl | Vatten | |
0,25 pc. | Persilja - färsk | |
2 tbsp | Honung Flytande |
Värm vatten till risnudlarna.
Strimla kycklingen och salta och peppra den.
Välj en stekpanna med höga kanter så att såsen ryms, och stek kycklingen i rikligt med smör så att den får en schysst gyllene färg.
Vispa ihop limesaft och zest (bara det gröna), smulad hönsbuljongtärning, crème fraiche, vatten, soja och honung (gärna en blommig sort) i en skål och häll sen blandningen över kycklingen i pannan. Låt det koka ihop ca 10 minuter.
Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
Servera de nykokta nudlarna med limekycklingen och strö över hackad persilja.
Receptet kommer ur boken "Hur lätt som helst " av Jessica Frej. Boken ges ut av HarperCollins Nordic.
Photo:
Lina Eidenberg Adamo
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel