Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Pulled Oumph | ||
280 g | Vegetarisk Pulled | |
0,5 tbsp | Rapsolja | |
Tillbehör | ||
100 g | Tortilla - Små | |
100 g | Romansallat | |
Tomatsalsa | ||
2 pc. | Tomater | |
0,5 pc. | Lime | |
0,5 tbsp | Färsk ingefära | |
1 pc. | Koriander - färsk | |
0,5 pc. | Röd Paprika | |
0,5 pc. | Rödlök | |
0,75 tsp | Chiliflakes | |
3 krm | Salt | |
Guacamole | ||
1 pc. | Avokado | |
2 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar | |
0,5 pc. | Lime | |
0,5 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 dl | Yoghurt för Matlagning |
Pulled Oumph: Värm tinad Oumph i olja på låg värme i ca 5-7 min.
Tomatsalsa: Ta ur kärnhuset ur tomaterna och skär paprikan i mindre bitar.
Mixa samman tomat, paprika, riven ingefära, rivet limeskal, limesaft och koriander i en matberedare till en salsa. Skala och finhacka rödlöken och blanda i salsan. Smaka av med chiliflakes och salt och lägg upp salsan i en skål.
Guacamole: Mosa samman avokadoköttet med yoghurt, riven vitlök och limesaft. Smaka av med salt och peppar och lägg upp i en skål.
Tillbehör: Skölj salladsblad och lägg upp på ett fat.
Hetta upp en grillpanna/stekpanna och grilla varje tortillabröd på båda sidor så att de får en fin grillyta.
Servera Oumphen med sallad, tomatsalsa och guacamole i tortillabröd. Ät och njut!
Näringsvärde: 475 kcal, 26 g protein, 15 g fett, 37 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria