Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Topping | ||
4 pc. | Fikon Färska | |
Pajskal | ||
300 g | Pajskal | |
Fyllning | ||
1 tbsp | Rapsolja | |
3 krm | Salt | |
2 krm | Svartpeppar | |
1 pc. | Gul lök | |
200 g | Getost, Chevre | |
4 pc. | Ägg | |
100 g | Torkade Fikon | |
3 dl | Mellanmjölk | |
125 g | Grönkål | |
50 g | Valnötter |
Värm ugnen till 175 grader.
Skala och finhacka lök. Fräs lök och grönkål mjuk i oljan. Krydda med salt och peppar. Häll över grönkålsblandningen i en bunke och låt svalna lite.
Smula i getost. Grovhacka fikon och valnötter och tillsätt. Blanda om och fördela i 4 pajskal.
Vispa ihop ägg, mjölk och salt och tillsätt i pajskalen. Grädda i ca 20 min. Låt pajerna svalna lite innan servering. Dekorera med färska fikon.
Recept och styling: Mari Bergman och Carina Hejde
Photo:
Nurlan Emir
1 Minipajskal Färdiggräddad 6-p Lazaridis
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria