Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kycklingfärsgryta | ||
1 krm | Salt | |
0,5 pc. | Chilipeppar Röd | |
0,5 pc. | Lime | |
1 tbsp | Färsk ingefära | |
300 g | Kycklingfärs | |
0,5 pc. | Purjolök | |
0,5 tbsp | Fisksås - Asiatisk | |
0,5 tbsp | Rapsolja | |
150 ml | Kokosgrädde | |
0,5 dl | Vatten | |
0,5 tbsp | Japansk soja | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
65 g | Färsk bladspenat | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Tillbehör | ||
0,5 pc. | Lime | |
200 g | Shiratakinudlar |
Kycklingfärsgryta: Finhacka purjolöken och skölj den noga. Skala och riv ingefära och vitlök. Skölj och finhacka chili.
Hetta upp olja i en stekpanna och fräs kycklingfärsen genomstekt. Tillsätt purjo, ingefära, vitlök och chili och fräs ytterligare tills löken har mjuknat.
Tillsätt fisksås, soja, kokosgrädde och vatten och låt puttra i 5 min. Tillsätt spenat och limesaft. Vänd runt och smaka av med salt och peppar.
Tillbehör: Koka upp vatten till nudlarna. Värm nudlarna 30 sek. Sila av vattnet och lägg upp nudlar och gryta i djupa tallrikar. Servera med en limeklyfta.
Näringsvärde: 497 kcal, 33 g protein, 32 g fett, 14 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria