Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Guacamole | ||
2 pc. | Avokado | |
1 pc. | Tomater | |
1 krm | Salt | |
0,5 pc. | Lime | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
Fisk | ||
1 tbsp | Rapsolja | |
2 pc. | Ägg | |
4 tbsp | Vetemjöl | |
600 g | Torskfilé | |
1 krm | Salt | |
150 g | Panko | |
Till servering | ||
320 g | Tortilla Wrap | |
300 g | Mango Fryst | |
Syrlig kålsallad | ||
300 g | Vitkål | |
25 g | Chilipeppar Färsk, 1 st | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Lime | |
1 pc. | Gul lök | |
1 krm | Salt | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
3 tbsp | Rapsolja | |
0,5 pc. | Koriander - färsk |
Till servering: Tina mangon och lägg i en skål.
Syrlig kålsallad: Strimla kålen tunt. Kärna ur chilin och skiva den tunt. Skala och skiva löken tunt. Skölj och finhacka koriander och skala och riv vitlök. Lägg alla grönsaker i en bunke och tillsätt limeskal, limesaft och olja. Blanda om och smaka av med salt och peppar.
Guacamole: Gröp ur avokadoköttet och lägg i en skål. Mosa samman med en gaffel. Kärna ur tomaten och hacka fint. Skala och riv vitlöken. Blanda tomat och vitlök med avokadomoset och tillsätt limesaft. Smaka av med salt.
Fisk: Skär torsken i kuber. Salta efter smak och vänd sedan torskbitarna i mjölet.
Vispa upp äggen och vänd fiskbitarna i äggen och till sist i ströbrödet. Stek fisken i olja tills de är gyllene och frasiga. Låt rinna av på hushållspapper.
Servera den stekta fisken med kålsallad, mango och guacamole i tortillabröd.
Näringsvärde: 799 kcal, 38 g protein, 33 g fett, 82 g kolhydrater
Photo:
Magnus Skoglöf
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria