Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sallad | ||
2 dl | Quinoa | |
2 pc. | Vanliga morötter | |
1 tbsp | Sesamfrö | |
4 pc. | Salladslök | |
1 pc. | Gurka | |
Dressing | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Risvinäger | |
0,5 pc. | Lime | |
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
1 tsp | Rapsolja | |
1 krm | Salt | |
2 tsp | Sesamolja | |
500 g | Färsk laxfilé | |
2 tbsp | Sesamfrö | |
0,5 pc. | Lime | |
1 tbsp | Färsk ingefära | |
2 tsp | Japansk soja | |
0,5 pc. | Chilipeppar Röd | |
1 krm | Salt | |
2 tbsp | Olivolja |
Skär laxen i 1 cm stora kuber och lägg i en skål. Skala och riv ingefäran. Hacka chilin fint. Tillsätt ingefära, chili, pressa över limesaft, sesamolja, olivolja, soja och sesamfrön och blanda runt. Låt stå i kylen i en kvart.
Koka quinoan.
Dressing: Blanda risvinäger, rapsolja och lime. Smaksätt med salt, peppar och hackad koriander.
Skär löken och gurkan i tunna skivor och hacka morötterna fint. Blanda ihop i en skål med quinoan och lägg på laxen. Strö över sesamfrön.
Näringsinnehåll:
Energi (kcal) 416,4
Protein (g) 26,5
Fett (g) 28,2
Kolhydrater (g) 13,4
Photo:
Linnea Swärd
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt