Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Korv bolognese | ||
1 krm | Salt | |
1 tsp | Torkad oregano | |
1 tsp | Basilika - torkad | |
1 tbsp | Olivolja | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 pc. | Rödlök | |
1 dl | Vatten | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
600 g | Chorizo | |
1 tbsp | Grönsaksbuljong | |
390 g | Krossade Tomater | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
1 tbsp | Balsamvinäger | |
Tillbehör | ||
100 g | Riven Pecorinoost | |
0,5 pc. | Gurka | |
280 g | Spaghetti |
Tillbehör: Koka upp vatten till pastan.
Korv bolognese: Skiva korven. Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs korv och lök tillsammans med oregano och basilika ca 2 min. Tillsätt tomatpuré, balsamvinäger, krossade tomater, vatten och buljong. Koka ihop och låt småputtra ca 5-10 min. Smaka av med salt och peppar.
Tillbehör: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skölj och skär gurkan i stavar.
Häll av pastavattnet och blanda ihop pastan med korv bolognesen på ett stort fat. Strö över ost och servera med gurkstavar.
Foto och styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: 721 kcal., 39 g protein, 32 g fett, 67 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Krossade Tomater 390g Garant
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta