Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 kg | Potatis Fast | |
180 g | Gul lök | |
200 g | Rödbetor Konserverade | |
100 g | Morötter | |
2 tbsp | Smör | |
2 tbsp | Vetemjöl | |
500 g | Högrev | |
1 tsp | Svartpeppar Hel | |
1,5 tsp | Salt | |
2 g | Lagerblad |
Skär köttet i jämna tärningar. Bryn köttet i en stekpanna lite åt gången. Lägg över det i en gryta Strö över mjöl och salt. Rör om. Tillsätt kryddorna. Häll 4dl vattnet över köttet. Sjud under lock på svag värme, ca 45 minuter. Skala och skiva morötter och lök. Lägg dem i grytan och låt kalopsen sjuda ytterligare ca 15 minuter eller tills köttet känns klart. Servera med kokt potatis och inlagda rödbetor.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt