Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Currykräm | ||
1 krm | Salt | |
2 tsp | Curry | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 tsp | Honung Flytande | |
Tillbehör | ||
150 g | Tortilla | |
1 pc. | Röd Paprika | |
65 g | Machesallat | |
250 g | Vanliga morötter | |
Kyckling | ||
1 tbsp | Smör | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Olivolja | |
0,5 tsp | Salt | |
600 g | Kycklingfile Fryst |
Sätt ugnen på 175 grader.
Salta och peppra kycklingfiléerna på båda sidor. Hetta upp lite smör och olja i en stekpanna och stek kycklingfiléerna gyllenbruna på båda sidor. Lägg över filéerna i en ugnsfast form och sätt in i ugnen, 10 min för minutfilé och ca 20 min för hel filé.
Currykräm: Blanda samman crème fraichen med honung och curry. Smaka av med lite salt och ställ kallt till servering.
Tillbehör: Skala morötterna. Skär morötter och paprika i tunna stavar och skölj salladen. Lägg upp på ett fat.
Ta ut kycklingen ur ugnen och värm bröden en stund om du vill ha dem varma.
Skär ett snitt i den tjockaste filén för att se att den är klar. Skär kycklingen i fina skivor och lägg upp på ett fat.
Bred ett lager currydipp på ett tortillabröd och fyll med grönsaker och kyckling. Vik ihop och ät.
Näringsvärde: 658 Kcal. 41 G Protein- 30 G Fett. 52 G Kolhydrater
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria