Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Pizzasnurror | ||
1 pc. | Pizzakit | |
100 g | Riven Ost | |
90 g | Vegetarisk skinka | |
Tillbehör | ||
250 g | Vanliga morötter | |
Broccolisoppa | ||
2 tbsp | Grönsaksbuljong | |
2 tsp | Vitvinsvinäger | |
1 pc. | Gul lök | |
2 pc. | Broccoli Färsk | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Cayennepeppar | |
8 dl | Vatten | |
2 krm | Salt | |
0,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tbsp | Olivolja |
Sätt ugnen på 200 grader.
Broccolisoppa: Skölj och dela broccolin i mindre buketter. Skala och hacka lök och vitlök grovt. Hetta upp olja i en kastrull och fräs broccoli och lök så att de mjuknar en aning. Tillsätt 2-3 tsk vinäger, vatten och buljong. Lägg på ett lock och låt soppan sjuda ca 10 min.
Pizzasnurror: Rulla ut pizzadegen och kavla ut den lite tunnare. Bred på tomatsås, strö över 3/4 av osten och fördela skinkskivorna över. Rulla ihop pizzan från långsidan och skär den sedan i bitar. Lägg snurrorna på en bakplåtsklädd plåt och strö över resten av osten på toppen. Grädda i ugnen ca 10-12 min.
Tillbehör: Skala och skär morötterna i stavar.
Broccolisoppa: Mixa soppan slät med hjälp av en stavmixer eller i en blender tillsammans med creme fraiche. Smaka av med salt, peppar efter smak samt 1-2 krm cayennepeppar.
Servera broccolisoppan med pizzasnurror och morotsstavar.
Näringsvärde: 628 kcal, 20 g protein, 26 g fett, 60 g kolhydrater.
Photo:
Lisa Löwenborg
2 Roast Peaf Vegansk 80g Peas of Heaven
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt