Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fläskfilégryta | ||
1 tbsp | Kalvfond Buljong | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Smör | |
1 tbsp | Japansk soja | |
450 g | Fläskfile Färsk | |
2,5 dl | Vispgrädde | |
1 krm | Salt | |
2 tsp | Senap Skånsk | |
1 pc. | Gul lök | |
Tillbehör | ||
0,5 pc. | Gurka | |
400 g | Penne | |
150 g | Majskorn | |
125 g | Körsbärstomater |
Tillbehör: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Fläskfilégryta: Putsa och skär fläskfilén i ganska tunna bitar. Skala och finhacka löken. Fräs köttet och löken i olja och smör. Salta och peppra lite försiktigt efter smak.
Tillsätt grädde, köttfond, soja och senap i pannan och låt det koka ihop.
Tillbehör: Tina majsen i varmt vatten i en kastrull. Sila av vattnet och lägg upp majsen i en skål. Skölj och halvera tomaterna och skölj och skär gurkan i bitar. Lägg upp i skålar.
Fläskfilégryta: Sila av pastan och blanda med fläskfilégrytan.
Servera tillsammans med grönsaksplock.
Foto & styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: 732 kcal, 39 g protein, 35 g fett, 64 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Pasta Penne Rigate 500g Garant