Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Carbonara | ||
4 pc. | Ägg | |
1 pc. | Gul lök | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Olivolja | |
2 dl | Vispgrädde | |
240 g | Bacon Skivat | |
0,5 tsp | Salt | |
75 g | Riven Gratängost | |
500 g | Spaghetti | |
Tillbehör | ||
100 g | Körsbärstomater | |
0,5 pc. | Gurka |
Carbonara: Koka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisning på paketet.
Skala och finhacka löken och skär ner baconet i strimlor. Stek baconet tillsammans med löken knaprigt i en varm stekpanna utan fett. Häll sedan av det på hushållspapper.
Vispa samman äggulor, grädde och salt till en skummig kräm. Rör ner den rivna osten.
Tillbehör: Skölj och skär gurkan i stavar och skölj och halvera tomaterna.
Carbonara: Häll av pastavattnet och ringla lite olja över. Blanda pastan med äggkrämen, rör om. Strö över bacon och lökfräset och mal över svartpeppar. Servera i djupa tallrikar med gurkstavar och cocktailtomater vid sidan om.
Näringsvärde: Kcal: 705 Fett: 42 g Protein: 41 g Kolhydrater: 39 g
Photo:
Kerstin Eriksson
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt