Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Korvgryta | ||
1 pc. | Paprika | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
3 tbsp | Pepparrot Färsk | |
600 g | Bratwurst | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
390 g | Krossade Tomater | |
1 tbsp | Grönsaksbuljong | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Rödlök | |
1 pc. | Broccoli Färsk | |
Tillbehör | ||
3 dl | Ris |
Tillbehör: Koka 4 portioner ris enligt anvisning på förpackningen.
Korvgryta: Skala och klyfta löken samt skala och finhacka vitlöken. Skiva korven i slantar. Hetta upp olja i en stekpanna eller gryta och fräs lök och korv ca 3 min under omrörning. Tillsätt tomatpure´, krossade tomater, creme fraiche och grönsaksbuljong. Puttra ihop 5 min under lock.
Skölj och skär paprikan i bitar och skölj och dela broccolin i buketter. Tillsätt till grytan och låt puttra 5 ytterligare min. Smaka av med salt och peppar.
Skala och riv pepparroten och tillsätt i grytan efter tycke och smak. Pepparrot kan variera väldigt mycket i styrka.
Servera korvgrytan tillsammans med ris.
Foto & styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: 689 kcal, 28 g protein, 34 g fett, 67 g kolhydrater
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Krossade Tomater 390g Garant
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria