Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Svampsås | ||
0,5 pc. | Citron | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
1 krm | Salt | |
3 dl | Vispgrädde | |
1 tbsp | Olivolja | |
50 g | Ruccolasallat | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Gul lök | |
2 tsp | Grönsaksbuljong | |
0,5 pc. | Blomkål Färsk | |
250 g | Färska champinjoner | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
Tillbehör | ||
380 g | Spaghetti |
Tillbehör: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Svampsås: Putsa champinjonerna och skär i kvartar. Skölj och skär blomkålen i mindre buketter. Skala och finhacka vitlök och lök.
Hetta upp olja i en stekpanna och fräs grönsakerna 2-3 min utan att det tar färg. Tillsätt grädde och buljong och låt koka ihop 5 min. Pressa i citronsaft och smaka av med salt och peppar.
Skölj och grovhacka persilja och skölj ruccolan.
Sila av pastan och blanda samman med svampsås, persilja och ruccola. Servera i djupa skålar.
Näringsvärde: 618 kcal, 14 g protein, 35 g fett, 61 g kolhydrater
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria