Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sallad | ||
0,5 pc. | Huvudsallat | |
250 g | Vitkål | |
2 tsp | Vit balsamvinäger | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Potatis | ||
1 tsp | Salt | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 kg | Potatis Fast | |
0,5 pc. | Dill - färsk | |
65 g | Citron, (0,5 st) | |
Kyckling | ||
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Olivolja | |
630 g | Kyckling Minutfilé | |
1 tsp | Fänkål Krydda | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Potatis: Skala potatisen och koka i saltat vatten.
Grovhacka dillen och lägg i en stor skål. Tillsätt olja, rivet citronskal och citronsaft. Ställ åt sidan.
Sallad: Skölj och strimla sallad och vitkål. Blanda i en skål och tillsätt olja, balsamvinäger, salt och peppar. Blanda om.
Kyckling: Krydda kycklingfiléerna med salt, peppar och fänkålsfrön. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn kycklingen på medelhög värme ca 2 min/sida. Sänk värmen ordentligt och låt kycklingen steka klart i pannan.
Potatis: Sila av potatisvattnet och blanda ner potatisen i skålen med dillen.
Servera fänkålskycklingen med dillpotatis och sallad.
Näringsvärde: 499 kcal, 40 g protein, 15 g fett, 47 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria