Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köp hem | ||
150 g | Haricot Verts Färsk | |
3 tbsp | Röd Currypasta | |
1 pc. | Lime | |
500 g | Nötfärs | |
400 ml | Kokosmjölk | |
Från ditt skafferi | ||
1 pc. | Vitlök Vanlig | |
1 tbsp | Japansk soja | |
1 tsp | Salt | |
1,5 tsp | Koriander - torkad | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 pc. | Ägg |
Vispa ihop 1 msk röd currypasta, ägg, 1 tsk torkade korianderblad och 1 tsk salt i en bunke. Tillsätt färsen och riven vitlök. Blanda ihop försiktigt och forma köttbullar och lägg på en skärbräda.
Hetta upp olja i en stekpanna och bryn köttbullarna runt om så att de får fin färg.
Tillsätt 2 msk röd currypasta, kokosmjölk och soja i pannan. Låt köttbullarna puttra i såsen i ca 5-7 min. Tillsätt haricots verts och låt såsen puttra ytterligare 2-3 min.
Smaka av såsen med salt, peppar och limesaft och strö över 0.5 tsk torkade korianderblad.
Servera köttbullarna med kokt ris eller nudlar.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Koriander Malen 28g Santa Maria
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria