Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
2 pc. | Vanliga Tomater | |
1 pc. | Majskorn | |
3 dl | Gräddfil | |
0,5 pc. | Huvudsallat | |
100 g | Riven Ost | |
0,5 pc. | Rödlök | |
2 pc. | Tacochips | |
0,5 pc. | Gurka | |
Tacofärs | ||
2 dl | Vatten | |
400 g | Kidneybönor | |
0,5 tsp | Salt | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tsp | Chilipulver | |
3 tsp | Rökt paprikapulver | |
1 tsp | Strösocker | |
2 tbsp | Olivolja | |
2 tsp | Torkad oregano | |
2 tsp | Spiskummin | |
400 g | Svarta Bönor |
Sätt ugnen på 225 grader.
Tillbehör: Skölj alla salladsingredienser. Strimla salladen, skär gurka och tomat i små tärningar och skala och finhacka rödlöken. Häll av vätska från majsen och lägg upp allt i små skålar.
Tacofärs: Blanda ihop spiskummin, paprikapulver, chilipulver, oregano, socker och salt i en liten skål.
Sila av och skölj bönorna under kallt vatten. Grovhacka bönorna. Hetta upp lite olja i en stekpanna och fräs bönhacket tillsammans med kryddblandningen. Tillsätt vatten och tomatpuré och låt det puttra ihop 2 min. Smaka av och krydda ev mer med lite salt.
Servera tacobönfräset på nachochips och toppa med ost, grönsaker och gräddfil.
Näringsvärde: Kcal: 461, Protein: 34 g, Fett: 29 g, Kolhydrater: 14 g.
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt