Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tomatsalsa | ||
500 g | Miniplommontomater | |
0,75 tbsp | Vit balsamvinäger | |
0,5 tsp | Chiliflakes | |
1 tsp | Färsk ingefära | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
0,5 pc. | Rödlök | |
1 tbsp | Rapsolja | |
Halloumitaco | ||
500 g | Halloumi | |
65 g | Salladsmix | |
320 g | Tortilla Wrap | |
1 tbsp | Rapsolja | |
28 g | Taco Kryddmix | |
2 pc. | Avokado |
Värm ugnen till 200 grader.
Halloumitaco: Lägg de hela halloumibitarna i en ugnsfast form. Gnid in halloumin med olja och krydda med tacokryddan runt om ordentligt. Sätt in i ugnen i ca 20 min.
Tomatsalsa: Finhacka tomaterna och skala och finhacka rödlök. Skala och riv ingefära. Blanda samman i en skål och tillsätt chiliflakes, olja och vit balsamvinäger. Smaka av med salt och peppar.
Halloumitaco: Halvera avokadon och ta bort kärnorna. Pensla snittytorna med olja. Hetta upp en stekpanna/grillpanna och stek/grilla avokadohalvorna så att de får en fin stekyta. Gröp sedan ur avokadoköttet med en sked och skär avokadon i skivor.
Grilla tortillabröden hastigt i pannan utan fett eller värm dem i ugnen i ca 2 min.
Skär halloumin i skivor.
Fyll varje tortillabröd med salladsmix, tomatsalsa, halloumi och avokadoskivor. Ät och njut!
Näringsvärde: 884 kcal, 36 g protein, 57 g fett, 53 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1