Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Vitkålsris | ||
1 krm | Salt | |
1 tsp | Vitvinsvinäger | |
1 tsp | Olivolja | |
300 g | Vitkål | |
Lövbiffspanna | ||
1 tbsp | Rapsolja | |
0,5 tsp | Chiliflakes | |
30 g | Färsk bladspenat | |
1 pc. | Röd Paprika | |
0,5 dl | Vatten | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
400 g | Lövbiff | |
1 tsp | Paprikakrydda | |
1 pc. | Gul lök | |
1 tsp | Spiskummin | |
2 krm | Salt |
Vitkålsris: Riv vitkålen på ett rivjärn. Lägg i en skål och tillsätt olja, vinäger och salt. Blanda om och låt stå till servering.
Lövbiffspanna: Strimla lövbiffen. Skala och skiva löken. Skala och finhacka vitlök och skölj och strimla paprikan.
Hetta upp olja i en stekpanna till rykande het. Bryn lövbiffen så att den får fin färg. Krydda med paprikapulver, spiskummin, chiliflakes och salt.
Tillsätt lök, vitlök och paprika och stek ytterligare i ca 2-3 min. Tillsätt vatten och spenat och vänd runt ordentligt. Smaka av med ev mer salt.
Servera lövbiffspannan tillsammans med vitkålsris.
Näringsvärde: 403 kcal, 47 g protein, 17 g fett, 13 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Paprikapulver 37g Santa Maria