Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Torsk | ||
250 g | Torskrygg | |
1 krm | Salt | |
2 dl | Matlagningsgrädde | |
30 g | Parmesanost | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
125 g | Körsbärstomater | |
65 g | Färsk bladspenat | |
Tillbehör | ||
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
20 g | Parmesanost | |
1 dl | Fullkornsris | |
0,25 pc. | Blomkål | |
1 tsp | Olivolja |
Värm ugnen till 175 grader. Koka råris enligt anvisning på förpackningen.
Torsk: Halvera tomaterna. Lägg spenat och tomater i en ugnsfast form. Lägg fiskfiléerna över. Krydda fisken med en nypa salt och peppar.
Blanda ihop grädden med riven parmesanost, salt och peppar och häll över fisken. Sätt in i ugnen i ca 12 min.
Tillbehör: Mixa blomkålen till ett smul i en matberedare. Riv parmesanosten. Blanda det kokta riset med blomkålssmul, riven parmesan och olja. Smaka av med lite salt och peppar.
Servera parmesanriset med torsken på spenatbädd.
Näringsvärde: 492 kcal, 39 g protein, 26 g fett, 24 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1