Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köttfärssås | ||
0,5 tbsp | Olivolja | |
1,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 tbsp | Kalvfond Buljong | |
250 g | Nötfärs | |
1,5 tbsp | Tomatpuré | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 krm | Salt | |
0,5 pc. | Gul lök | |
1 dl | Vatten | |
0,5 tbsp | Balsamvinäger | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Dijonsenap | |
0,5 tsp | Timjan - torkad | |
Tillbehör | ||
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
150 g | Raw slaw | |
1 tsp | Salt | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
200 g | Spaghetti |
Tillbehör: Koka upp saltat vatten till pastan.
Köttfärssås: Skala och finhacka lök och vitlök.
Hetta upp oljan i en stekpanna och bryn färsen så att den blir genomstekt. Tillsätt lök, vitlök och timjan och fräs ytterligare 1 min.
Tillsätt balsamvinäger, tomatpuré, dijonsenap, fond, vatten, creme fraiche, salt och peppar. Låt köttfärssåsen puttra på medelvärme i ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
Tillbehör: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Sila av pastavattnet och blanda pastan med raw slaw och olja.
Servera köttfärssåsen med raw slaw-pasta. Toppa med finhackad persilja.
Näringsvärde: 842 kcal, 38 g protein, 47 g fett, 64 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria