Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fetaoströra | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Salt | |
0,5 tsp | Honung Flytande | |
1 tbsp | Vatten | |
1,5 dl | Kvarg 10 procent | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
150 g | Fetaost | |
Lax | ||
1 krm | Chiliflakes | |
250 g | Laxfilé | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
Broccoli | ||
500 g | Broccoli | |
1 pc. | Bakplåtspapper | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Chiliflakes | |
1 tbsp | Olivolja |
Broccoli och lax: Sätt ugnen på 200 grader.
Skär broccolin i buketter. Skala och skär broccolistammen i bitar. Lägg allt på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över olivolja, chiliflakes och salt. Rosta i mitten av ugnen i 5 min.
Lax: Krydda laxen med salt, peppar och chiliflakes. Ta ut plåten med broccoli efter 5 min och lägg på laxen. Stek allt i mitten av ugnen i ca 12-15 min.
Fetaoströra: Smula fetaost i en bunke och blanda ner kesella, pressad vitlök, hackad basilika, honung och vatten. Smaka av med salt och peppar.
Servera laxen med broccolin och fetaoströran.
Näringsvärde: 721 kcal, 55 g protein, 48 g fett, 14 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado