Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fisk | ||
0,5 tsp | Salt | |
600 g | Torskfilé | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
2 pc. | Ägg | |
1 tbsp | Smör | |
1 tbsp | Olivolja | |
1,5 dl | Ströbröd | |
Sallad | ||
1 tbsp | Balsamvinäger | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Olivolja | |
2 krm | Salt | |
100 g | Mozzarellaost | |
125 g | Körsbärstomater | |
Tillbehör | ||
1 pc. | Citron | |
800 g | Mandelpotatis | |
230 ml | Remouladsås |
Tillbehör: Koka potatisen med skal på i saltat vatten.
Fisk: Vispa ihop äggen i en djup tallrik och häll ströbröd på en flat tallrik.
Skär fisken i fiskpinnestora bitar. Salta och peppra på varje bit efter smak. Vänd varje fiskbit först i ägg och sedan i ströbröd.
Hetta upp en stekpanna med lite olja och smör och stek fiskpinnarna gyllenbruna några minuter på båda sidor. Sänk värmen och låt de bli klara i pannan.
Sallad: Skär tomat och mozzarella i skivor och lägg upp på en tallrik. Ringla lite olja och balsamvinäger över och strö över en nypa salt och peppar.
Servera den panerade torskfilén med Eriks remouladsås, tomat- och mozzarellasallad, citronklyftor och kokt mandelpotatis.
Näringsvärde per portion: 714 kcal 40 G protein 42 G fettkolhydrater
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Mozzarella 125g Michelangelo