Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 dl | Vispgrädde | |
200 g | Grön Sparris Fryst | |
240 g | Bacon Skivat | |
150 g | Soltorkade Tomater | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 tsp | Salt | |
400 g | Tagliatelle | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Broccoli Färsk | |
50 g | Riven Västerbottensost |
Koka upp saltat vatten till pastan.
Strimla baconet och de soltorkade tomaterna. Skala och finhacka vitlöken och skölj och dela broccolin i buketter. Skär varje sparris på längden.
Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Hetta upp en stekpanna utan fett. Fräs baconet knaprigt. Sila av baconfettet genom en sil och lägg tillbaka baconet i pannan. Tillsätt sedan vitlök, soltorkad tomat och broccoli. Stek i ca 2 min. Slå på grädde och låt det koka ihop 3-4 min. Lägg i den tinade sparrisen mot slutet.
Sila av pastavattnet och blanda pastan med baconsåsen. Tillsätt osten och smaka av med salt och peppar.
Lägg upp i djupa tallrikar och ät.
Näringsvärde: 835 KCAL 26 G PROTEIN 40 G FETT 71 G KOLHYDRATER
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria