Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
3 dl | Långkornigt Ris | |
Het chorizogryta | ||
125 g | Körsbärstomater | |
1 tbsp | Olivolja | |
0,5 tbsp | Kinesisk soja | |
1 tsp | Honung | |
1 dl | Vispgrädde | |
2 dl | Vatten | |
0,5 tsp | Basilika - torkad | |
2 pc. | Paprika | |
2 dl | Creme Fraiche Paprika & Chili | |
600 g | Chorizo | |
1 pc. | Gul lök | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
0,5 tsp | Timjan - torkad | |
0,75 tsp | Salt |
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Chorizogryta: Skala och finhacka löken. Skär korven i skivor och skölj och skär paprikorna i mindre bitar. Skölj och halvera cocktailtomaterna.
Hetta upp oljan i en kastrull eller gryta och fräs lök, paprika och korv ca 2 minuter. Tillsätt timjan, basilika, tomatpuré, soja och honung och fräs runt 30 sekunder under omrörning. Tillsätt creme fraiche, grädde, vatten och salt. Blanda om och låt grytan sjuda i 10 minuter. Smaka av och krydda ev lite mer.
Servera chorizogrytan tillsammans med ris.
Foto och Styling: Sanna Livijn Wexell
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt