Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Tomatpuré | |
3 tsp | Harissa | |
3 dl | Rött matlagningsvin | |
4 tbsp | Oxfond | |
1 dl | Vatten | |
2 pc. | Vanliga morötter | |
1 pc. | Squash | |
600 g | Grytbitar Nötkött | |
4 pc. | Lagerblad | |
1 pc. | Gul lök | |
75 g | Bacon Skivat | |
3 dl | Flytande Creme Fraiche | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 pc. | Gul Paprika |
Hacka lök och fräs i en gryta. Pressa i vitlök. Lägg i kött och bryn. Skär bacon fint och låt få färg i grytan. Häll i vin, vatten och fond. Rör i lagerblad, harrisa och tomtatpuré. Låt grytan puttra under lock i ca en timme. Skala och skär morötter i slantar. Lägg ner i grytan och låt bli mjuka. Skär paprika och squash i bitar och blanda i. Häll i crème fraiche och smaka av med salt och peppar. Servera grytan med ris.
2 Matlagningsvin Rött 250ml Garant
1 Oxfond med Rödvin 180ml Touch of Taste
1 Flytande Creme Fraiche 17% Skånemejerier
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria