Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Torsk | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
600 g | Torskrygg Fryst | |
2 tbsp | Smör | |
Sallad | ||
1 krm | Salt | |
1 tsp | Vit balsamvinäger | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
50 g | Färsk bladspenat | |
Ugnsbakad blomkål | ||
50 g | Grana Padano | |
1 krm | Salt | |
75 g | Smör | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
450 g | Blomkål Färsk | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
30 g | Sötmandel Naturell |
Sätt ugnen på 175 grader.
Ugnsbakad blomkål: Dela blomkålen i fyra delar. Lägg dem i en ugnsfast form.
Bryn smöret i en stekpanna tills det är fint gyllene. Slå smöret över blomkålen och salta och peppra lite lätt. Sätt in i ugnen ca 30-40 min.
Riv grana padano och skölj och finhacka persilja. Hacka mandlarna. Lägg i en skål och ställ åt sidan.
Fisk: Salta och peppra torsken på båda sidor. Värm lite mer smör i stekpannan och stek fisken på medelhög värme på båda sidor ca 2-3 min. Ös smöret i pannan över fisken medans den steks.
Sallad: Skölj spenaten och lägg upp i en skål. Ringla över olja och vinäger och en nypa salt och peppar.
Ugnsbakad blomkål: Ta ut blomkålen. Skeda smöret som finns i formen över blomkålen och strö över grana padano, persilja och hackade mandlar.
Servera fisken tillsammans med bakad blomkål och spenatsallad.
Näringsvärde: 480 kcal, 36 g protein, 32 g fett, 10 g kolhydrater
Photo:
Sofia Törnqvist
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1