Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 dl | Kokosolja | |
4 dl | Yoghurt för Matlagning | |
380 g | Kikärtor Kokta | |
2 dl | Havregryn | |
2 tsp | Flingsalt | |
100 g | Tranbär | |
0,5 dl | Honung Flytande | |
2 pc. | Ägg | |
2,5 tsp | Bakpulver | |
2,5 dl | Havremjöl |
Värm ugnen till 175 grader.
Sila av kikärtorna och spola i kallt vatten. Mixa kikärtorna till en puré.
Blanda samman kikärtspuré, havremjöl, bakpulver, flingsalt, havregryn, yoghurt, ägg, kokosolja, honung och tranbär i en bunke.
Smörj en avlång brödform med lite kokosolja. Häll i smeten och toppa med lite flingsalt och havregryn. Grädda kikärtsbrödet mitt i ugnen i ca 35-40 min.
Ta ut brödet och låt det svalna. Skär gärna upp brödet i skivor och förvara i frysen.
Photo:
Roland Persson
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel