Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Bakad fetaost | ||
1 pc. | Chilipeppar Röd | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tsp | Torkad oregano | |
0,5 tsp | Rosmarin - torkad | |
400 g | Kalamataoliver | |
3 clove | Vitlök | |
300 g | Fetaost | |
100 g | Soltorkade Tomater | |
3 tbsp | Olivolja | |
0,5 tsp | Timjan - torkad | |
Tillbehör | ||
1 pc. | Surdegsbröd |
Värm ugnen till 175 grader.
Lägg fetaosten i en ugnsfast form. Fördela oliver, soltorkade tomater samt skalad och skivad vitlök runt om.
Ringla över olivolja och krydda med timjan, oregano, rosmarin och svartpeppar. Sätt in mitt i ugnen och baka i cirka 20 minuter.
Kärna ur och skiva chilipepparn tunt. Strö chilin över den bakade fetaosten och servera tillsammans med ett gott bröd.
Photo:
Roland Persson
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Fetaost Original 23% 150g Fontana