Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 tsp | Salt | |
600 g | Torskfilé | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Smör | |
Dilldressing | ||
1 tbsp | Vit balsamvinäger | |
0,5 dl | Olivolja | |
2 krm | Salt | |
1 tsp | Honung Flytande | |
0,25 pc. | Gul lök | |
0,5 pc. | Dill - färsk | |
Tillbehör | ||
1 tsp | Strösocker | |
1 kg | Potatis Fast | |
1 tsp | Salt | |
3 dl | Gräddfil | |
1 tbsp | Smör | |
1 pc. | Kålrabbi |
Tillbehör: Skala och koka potatis.
Dilldressing: Skala och skär löken i mindre bitar. Mixa samman dill, lök, olivolja, vit balsamvinäger, honung och salt i en tillbringare med hjälp av en stavmixer tills du får en slät dressing.
Tillbehör: Skala kålrabbin och skär den i sockerbitsstora fyrkanter. Lägg bitarna i en liten kastrull och fyll på med vatten så att det precis täcker. Tillsätt socker, salt och smör. Koka kålrabbin alldente ca 5-7 min.
Känn efter så att det inte finns några ben i fisken. Salta och peppra torskfiléerna och stek dem på båda sidor i en varm panna med lite smör.
Servera den stekta torsken tillsammans med kokt potatis, dilldressing, gräddfil och kålrabbibitar.
Näringsvärde: 636 KCAL 43 G PROTEIN 24 G FETT 56 G KOLHYDRATER
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel