Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tryfflar | ||
200 g | Mörk chokladkaka | |
1 krm | Flingsalt | |
1 krm | Kardemumma Mald | |
2 tbsp | Starkt kaffe | |
1 dl | Vispgrädde | |
Topping | ||
50 g | Hasselnötter |
Värm grädden. Hacka chokladen i småbitar och lägg i den i grädden. Tillsätt avsvalnat kaffe, kardemumma och flingsalt. Rör om väl tills all choklad är smält.
Häll över smeten i en bunke och ställ in i kylen för att stelna, ca 1 tim.
Rulla chokladsmeten till bollar och rulla sedan i hackade hasselnötter. Förvara i en burk i kylen.
Photo:
Nurlan Emir
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Kardemumma Malen 28g Santa Maria