Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
200 g | Haricot Verts | |
3 dl | Basmatiris | |
1 tsp | Torkad gurkmeja | |
Kycklinggryta | ||
2 tbsp | Grönsaksbuljong | |
0,5 g | Saffran | |
1 tbsp | Balsamvinäger | |
1 tsp | Ingefära Malen | |
1 pc. | Gul lök | |
500 g | Strimlad kyckling | |
0,5 tsp | Salt | |
1 tbsp | Rapsolja | |
1 tsp | Honung Flytande | |
2 dl | Vatten | |
400 g | Krossade Tomater | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
1 pc. | Röd Paprika | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tsp | Torkad gurkmeja |
Tillbehör: Koka ris tillsammans med gurkmeja enligt anvisning på förpackningen.
Kycklinggryta: Skala och finhacka lök och vitlök. Skölj och tärna paprika. Hetta upp olja i en stekpanna eller gryta och fräs lök och paprika tillsammans med kyckling, saffran, gurkmeja och ingefära ca 5 min under omrörning. Tillsätt tomatpuré och balsamvinäger och fräs ytterligare 30 sek. Tillsätt krossade tomater, vatten, buljong och honung och låt grytan puttra 5 min. Smaka av med salt och peppar.
Tillbehör: Värm haricots vertsen i en kastrull med vatten ca 1 min. Sila av vattnet och lägg upp dem i en skål.
Servera kycklinggrytan med ris och haricots verts.
Foto & styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: 459 kcal, 11 g protein, 3 g fett, 74 g kolhydrater
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
2 Krossade Tomater 390g Garant
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria