Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 clove | Vitlök | |
600 g | Fläskkarré Skivor | |
2 tbsp | Rapsolja | |
3,5 dl | Jasminris | |
1 dl | Kinesisk soja | |
0,5 dl | Strösocker | |
0,5 dl | Risvinäger | |
500 g | Vitkål | |
2 pc. | Röd Steklök | |
1 pc. | Gul Paprika | |
100 g | Cashewnötter Naturella |
Blanda soya, risvinäger och strösocker till en marinad. Strimla fläskarrén i centimetertjocka strimlor. Lägg köttet i marinaden i ca 20 min. OBS! Risvinägern går att byta ut mot äppelcidervinäger.
Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
Skär paprikan tunt på längden och lägg i iskallt vatten, så blir den krispig.
Strimla vitkålen, skär rödlöken i tunna klyftor och finhacka vitlöken.
Ta köttet ur marinaden, men spara marinaden. Stek köttet i lite olja på stark värme, ca 3 min. Lyft upp köttet ur pannan och fräs kål, röd lök, vitlök och nötter ca 3 min. Lägg tillbaka köttet och slå över resten av marinaden. Låt puttra i ca 3 min.
Blanda i paprikan och servera med riset.
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge