Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Chicken tikka masala | ||
2 dl | Vatten | |
2 krm | Salt | |
600 g | Färsk kycklingfilé | |
1 tbsp | Rapsolja | |
600 g | Spicy Tikka Masala Sauce | |
Tillbehör | ||
2 dl | Basmatiris | |
Sallad | ||
0,5 pc. | Romansallat | |
0,5 pc. | Gurka | |
1 pc. | Tomater | |
Myntasås | ||
1 krm | Svartpeppar | |
2 dl | Yoghurt för Matlagning | |
1 pc. | Mynta - färsk | |
0,5 tsp | Vitvinsvinäger | |
2 krm | Salt | |
0,5 tsp | Honung Flytande |
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Chicken tikka masala: Skär kycklingen i bitar och stek i olja runt om i ca 5 min. Krydda med lite salt. Tillsätt tikka masala såsen och vatten. Låt sjuda i ca 5 min.
Myntasås: Blanda yoghurt med finhackad mynta, vitvinsvinäger och honung. Smaka av med lite salt och peppar.
Sallad: Skölj salladsingredienserna. Strimla salladen och skär gurka och tomat i bitar. Blanda i en skål.
Servera chicken tikka masala med nykokt ris, sallad och myntasås.
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel