Skip to main content
19. The pulled maroccen
8W Training

19. The pulled maroccen

6 hEasy
558,15 kr
2 portions 67,02 kr per portion
Pulled Beef från Marocco.

Glutenfri tortilla
40 gMandelmjöl
0,5 tbspKokosolja
60 mlVatten
0,5 pc.Ägg
0,5 krmSalt
1,5 tbspFiberhusk
Grönsaker
1 krmSvartpeppar Malen
2 tspBalsamvinäger
200 gGurka
1 pc.Salladsmix
2 tbspOlivolja
1 krmSalt
1 pc.Tomater
0,5 krmSalt
1 tbspGaram Masala
30 gGul lök
260 gHögrev
Instructions
1

Laga hemma: Strimla löken fint. Lägg kryddor, salt, lök och kött i slow-cookern.

2

Tillaga på låg värme i åtta timmar. Ta upp köttet och dra sönder det med två gafflar. Lägg tillbaka köttet och blanda väl med löken och kryddorna. Ps. Laga för gudskull för fler än 1 person på en gång om du gör långkok hemma. Koka i ytterligare två timmar för att kryddorna ska tränga in ordentligt i köttet.

3

Glutenfri tortilla: Blanda mandelmjöl, fiberhusk och salt i en skål.

4

Tillsätt ägg och blanda ordentligt. Häll i vatten (eller osötad tomatsås) och arbeta till en fast deg. Låt svälla ett par minuter. Forma till bollar och kavla dem tunt mellan två oljade bakplåtspapper. Hetta upp en stekpanna med kokosolja i och stek bröden på båda sidor.

5

Grönsaker: Strimla grön sallad. Skiva tomat och hacka gurka.

6

Blanda med olja och vinäger. Smaksätt med salt och peppar efter smak.

Photo:

Jarda Zaoral