Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Torsk | ||
1 pc. | Chilipeppar Röd | |
2 tsp | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
400 g | Torskfilé | |
1 krm | Svartpeppar | |
2 pc. | Vitlök Vanlig | |
Tomat- och majs mix | ||
2 dl | Majs Fryst | |
100 g | Körsbärstomater | |
Tillbehör | ||
1 pc. | Lime | |
40 g | Romansallat | |
2 dl | Gräddfil | |
180 g | Tortilla | |
100 g | Mango | |
Avokadosalsa | ||
1 krm | Salt | |
1 pc. | Chilipeppar Röd | |
2 pc. | Avokado | |
100 g | Rödlök | |
1 pc. | Lime |
Torsk: Hacka chilin och vitlöksklyftorna och stek i olivoljan. Tärna samtidigt torsken och lägg sedan ned torskbitarna tillsammans med chilin och vitlöken, stek cirka 2 min per sida, smaka av med salt och peppar.
Avokadosalsa: Tärna avokado och finhacka rödlök samt chili. Lägg allt i en skål och pressa lime över salsan. Smaka av med salt.
Tomat- och majs mix: Tärna tomaterna och blanda i en skål med tinad majs.
Tillbehör: Klyfta lime.
Lägg fisken på tortillabröd, lägg på avokaosalsa och toppa med tomat- och majsmixen. Pressa över limesaft.
Photo:
Jarda Zaoral
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria